laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kaasje met pompelmoes
  ingrediënten:
   


  • 4 pompelmoezen (roze)
  • 2 eierdooiers
  • 2 dl room
  • peper
  • zout
  • 1 cl citroenjenever
  bereiding:
    Schil de pompelmoezen en snijd met een scherp mesje zoveel mogelijk de witte vliesjes weg tot aan het vruchtvlees. Verdeel de vruchten in partjes en schik ze in stervorm in individuele vuurvaste schaaltjes.

Snijd voorzichtig de witte korst van de kaas weg en verdeel de kaas in stukken van 5 cm hoog. Leg ze in het midden op de pompelmoessterren.

Klop de eierdooiers op met de room, peper en zout en de drank. Giet dit beslag rondom de kaas over de partjes pompelmoes.

Zet de schaaltjes in een voorverwarmde oven van 220°C en laat 10 minuten gratineren. Bestrooi de kaas net voor het opdienen met peper.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats