laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kalfslapjes met kruidnagel
  ingrediënten:
   

  • 4 kalfslapjes
  • 1.5 dl room
  • 1 dl kalfsfond
  • 8 kruidnagels
  • 1 krop krulandijvie
  • 2 eieren
  • 100 g paneermeel
  • peper
  • zout
  bereiding:
    De kalfslapjes kruiden met peper en zout, even onderdompelen in de opgeklopte eieren en door het paneermeel halen. Ze vervolgens zachtjes aanbakken in een mengsel van boter en olie, en warm houden.

De pan deglaceren met de kalfsfond, de room toevoegen, parfumeren met kruidnagel en laten inkoken. Naar smaak afkruiden en door een fijne zeef gieten.

De saus over de borden verdelen, de escalopes erop leggen en garneren met krulandijvie en gekookte aardappeltjes bestrooid met peterselie.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats