laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 hertoginne-aardappelen
  ingrediënten:
   

  • 1 kg aardappelen -
  • 1 1/2 dl hete melk -
  • 2 eieren -
  • 80-110 g boter -
  • zout -
  • nootmuskaat -
  • peper, indien gewenst
  bereiding:
    Kook de aardappelen en wrijf ze fijn. Vermeng ze met de hete melk, de losgeklopte eieren en de boter. Klop dit tot een mooie gladde puree
. Voeg zout en specerijen toe naar smaak.
Beboter een plat bakblik en spuit met de spuitzak rozetjes aardappelmengsel op het bakblik. Zorg voor een oven die heet is (225°C), zet het bakblik op de middelste richel en bak de rozetjes goudbruin in ca. 10 minuten.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats