laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Vanillesaus
  ingrediënten:
   

  • 1/4 liter melk
  • 1/8 liter melk
  • 60 gr suiker
  • 3 eieren
  • 1 zakje vanillesuiker
  bereiding:
    Verhit in een kwart liter melk 60 gr suiker (laat net niet koken). Klop intussen 2 eidooiers, 1 heel ei, 1 zakje vanillesuiker en 1/8 liter melk door elkaar. Giet het vanillemengsel bij de hete melk, verwarm op laag vuur, neem van het vuur en laat nog 10 minuten staan. Giet de saus door een fijne zeef en houd au bain marie warm tot gebruik of serveer koud. (Schrik niet wanneer de saus erg vloeibaar blijft. Dat is namelijk de bedoeling.)
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats