 |
|
 |
|
Chocoladebrood |
| |
ingrediënten: |
| |
|
- 450 gr. witte bloem,
- 100 gr. suiker,
- 25 gr. cacao,
- 1 losgeklopt ei,
- 60 gr zachte boter,
- 0,5 tl vanille-extract,
- 230 ml warme melk,
- 7 gr droge gist
- broodbakmachine
|
| |
bereiding: |
| |
|
Bereidingswijze: Doe alle ingredienten in de volgorde die de gebruiksaanwijzing voorschrijft in de machine en bak het brood met het programma ?normaal?, stand licht.
Heeft u geen bakmachine, doe dan alle ingredienten goed kneden, laat dan ongeveer 30 min. rijzen, opnieuw opkneden en dan weer 30 minuten laten rijzen, ondertussen de oven voorverwarmen op 200°C, het brood in het midden van de oven plaatsen en de oven terug draaien naar 180°C en afbakken in 40 minuten. Smakelijk ! |
| |
| |
|
| |
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |
|
|