laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Rundstoofvlees zoals in de Rhônestreek
  ingrediënten:
   
  • 1 kg rundstoofvlees in grove stukken -
  • 1 kg uien -
  • 2 teentjes knoflook -
  • 2 ansjovisfilets op olie -
  • 5 takjes peterselie -
  • wat olijfolie -
  • peper en zout
  bereiding:
    voor 4 personen, klaar in 135 minuten


Snijd de uien fijn en fruit ze in een stoofpot. Neem er dan de helft uit en verdeel de rest over de bodem. Leg het rundvlees op een bedje van ui, kruid met peper en zout en bedek met de rest van de uien. Leng aan met wat water, leg het deksel op de pan en laat tenminste 2 uur zachtjes stoven. Ga af en- toe kijken en voeg eventueel nog wat water toe. Mix de peterselie, look en ansjovis met 1 eetlepel olijfolie.Voeg deze mengeling op het einde van de stooftijd bij het vlees en laat nog 5 minuten sudderen. Dien op met pasta of gekookte aardappelen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats