laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Appelcake met stukjes chocolade
  ingrediënten:
   

    120 g bloem,
    120 g suiker,
    120 gboter,
    2 eieren,
    11 g bakpoeder,
    1appel,
    2 el chocoladebakdruppels,
    bloemsuiker,
    cacaopoeder
  bereiding:
    Bereiding:
Vet een taartvorm van 20 cm diameter in. Verwarm de oven voor op 175°C. Roer de boter mals met de suiker. Doe hierbij een voor een de hele eieren. Meng hierdoor de bloem en het bakpoeder. Klop alles tot een homogene massa. Spatel er de chocoladedruppels onder. Breng het deeg in de bakvorm en leg bovenop de schijfjes appel. Bak gedurende 30 minuten op 175°C. Laat afkoelen, bestrooien met poedersuiker en cacaopoeder en versier eventueel nog met een stukje appel.
Smakelijk !
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats