laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tagliatelle met oesterzwammen
  ingrediënten:
   

    500 g oesterzwammen
    100 g gekookte ham
    1 ui
    500 g tagliatelle
    3 eetlepels olie
    2 teentjes knoflook
    1/2 eetlepel Italiaanse keukenkruiden (naar keuze: tijm, oregano, basielkruid,
    bonekruid, rozemarijn, dragon)
    100 g pikante smeerkaas
    peper
    1/4 l witte saus :
    ( 20 g boter, 25 g bloem, 1/4 l bouillon)
  bereiding:
    (45min)
Maak de oesterzwammen schoon en snijd ze in reepjes. Snipper de ham fijn.
Kook de deegwaren in gezouten water. Verhit de olie en bak er de oesterzwammen in.
Pers de knoflook erboven uit. Voeg ui, ham en Italiaanse kruiden toe. Laat 5 min. meebakken.
Bereid intussen de witte saus.
Voeg aan het champignon-ham-mengsel de witte saus en smeerkaas toe. De kaas laten smelten.
Breng op smaak met peper. Overgiet de deegwaren met de saus.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats