laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Salade van tuinbonen en pancetta
  ingrediënten:
   


  • 4 eetlepels olijfolie
  • 200 g plakjes pancetta, in stukjes gescheurd
  • gedopte tuinbonen, ongeveer 1 l in een maatbeker
  • 1 middelgrote witte ui, gepeld en in dunne plakjes gesneden
  • 2 tenen knoflook, gepeld en in plakjes gesneden
  • verse bladpeterselie, ongeveer 2 1/2 dl in een maatbeker
  • 4 eetlepels balsamico-azijn
  • zwarte peper
  bereiding:
    Verhit de olie in een braadpan en fruit de pancetta op een hoog vuur knapperig. Voeg de bonen toe en bak ze tot de velletjes beginnen te barsten. Roer ze om de paar seconden door.Doe er de ui en de
knoflook bij en laat een minuut bakken. Roer voortdurend. Haal de pan van hetvuur en roer de peterselie door de bonen. Meng vlak voor het opdienen de azijn door de salade en maal er wat peper over.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats