laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Bloemkoolsoep met saffraan en gerookte paling
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
1 l groentenbouillon (van twee blokjes)
300 g gare bloemkoolroosjes of broccoli
plukje saffraan, 20 draadjes
4 el crème fraîche
200 g gerookte palingfilet
4 takjes kervel, alleen blaadjes
1 Spaanse peper zonder zaadjes
50 ml Extra Vierge olijfolie
  bereiding:
    Voeg de saffraan bij de bouillon en breng aan de kook. Snij de paling in reepjes en verdeel deze over 4 soepkommen. Vermaal de Spaanse peper in de vijzel of keukenmachine en voeg de olijfolie toe. Voeg de bloemkool bij de bouillon en verwarm nog even. Schep de bouillon op de paling en garneer de soep met een eetlepel room, enkele blaadjes kervel en druppeltjes peperolie.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats