laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Marokkaanse kokostaart
  ingrediënten:
    voor 10 personen:
250 gram gedroogde en geraspte kokosnoot
250 ml vers geperst sinaasappelsap
300 gram suiker
4 eetlepels olie
6 eieren, gesplitst
  bereiding:
    Meng in een kom de geraspte kokos met het sinaasappelsap en laat dit 20 minuten staan totdat de kokos zacht is.
Voeg dan de suiker, olie en dooiers toe en meng dit door elkaar.
Klopt de eiwitten stijf in een andere vetvrije schaal en spatel ze door het kokosmengsel.
Giet het beslag in een ingevet rond cakeblik en bak de taart 45 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.
Stort de taart terwijl hij nog warm is ondersteboven op een schaal, het romige eimengsel dat naar de bodem is
gezakt zal zich dan door het gebak verspreiden.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats