laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Varkensvlees met mosterd en dragon
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
4 varkensmedaillons
1 el boter
1 el graanmosterd
2 el dragonblaadjes
4 el witte wijn
750 g vastkokende aardappelen
olijfolie
peper en zout
  bereiding:
    Schil de aardappelen en snij ze in plakjes.
Kook ze beetgaar.
Giet af, laat uitlekken en bak nog even op in wat boter en olie.
Bak het vlees goudbruin in olijfolie.
Kruid met peper en zout.
Haal uit de pan en hou warm.
Doe in dezelfde pan de boter, de mosterd, de dragon en de witte wijn.
Laat 1 minuut koken.
Verdeel het vlees en de aardappelen over de borden.
Giet er de saus over en serveer meteen
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats