laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 varkenshaasjes met zongedroogde tomaten en champig
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
2 varkenshaasjes
zout en versgemalen peper
20 gr boter
2 eetlepels zonnebloemolie
1 ui,gesnipperd
125 ml witte wijn
6zongergedroogde tomaatjes(op olie),in reepjes
halve theel.gedroogde oregano
250 gr champinons,gehalveerd
125ml creme fraiche
aluminiumfolie
  bereiding:
    Bestrooi de varkenhaasjes met zout en peper.
Verhit de boter en olie in een koekenpan en bak het vlees aan alle kanten aan.
Voeg de uieinsnippers toe en bak evenmee.
Giet de wijn in de pan,leg de reepjes tomaat bij het vlees en betrooi met oregano.
Temper de hittebron.
stoof het vlees in een gesloten pan in circa 30 minuten langzaam gaar.
Schep het vlees uit de pan en dek het af met aluminiumfolie om het warm te houden.
Bak de champignons en roer de creme fraiche erdoor.
verwarm de saus en op smaak brengen met peper en zout.
verdeel de plakken varkenshaas,champignons en saus over de borden.

Eet hierbij rijst of pasta/gebakken aardappels
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats