laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pangasiusfilets met mosterd-sinaasappelsaus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

4 pangasiusfilets van 125 gram
200 ml sinaasappelsap,
4 eetl bloem
4 eetl olijfolie
1 ui gesnipperd
2 eetl grove mosterd
1/2 eetl suiker
2 eetl verse dille, fijngehakt
  bereiding:
    Wrijf de filets in met 2 eetlepels sinaasappelsap, zout en peper.
Wentel de filets door de bloem.
Verhit 3 eetlepels olijfolie en bak de vis op MATIG vuur 8 min goudbruin en gaar.
Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een steelpan en fruit de ui zachtjes glazig.
Roer de rest van het sinaasappelsap, de mosterd, suiker en dille door de ui en warm de saus even zachtjes door.
Bind de saus met wat aardappelmeel.
Serveer de vis op de borden en schep de saus erover.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats