laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Ham op Normandische wijze
  ingrediënten:
    voor 4 personen:
4 dikke plakken achterham van ongeveer 100 gram
2 appels
2 eetlepels chutney met gember
1 versnipperde ui
4 eetlepels Marsala
4 stukken bakpapier van 25 bij 25 cm
  bereiding:
    Oven voorverwarmen op 220 graden.
Appels schillen, in 4 partjes snijden en dan in plakjes.
Ham op het bakpapier leggen, instrijken met de chutney, bestrooien met versnipperde ui (niet teveel).
Daarop de plakjes appel (halve appel per portie) en met een eetlepel Marsala overgieten.
Bakpapier goed dichtvouwen en de 4 pakketjes op een ovenplaat in de hete oven plaatsen gedurende 15 à 20 minuten.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats