laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gevogeltecurry met mascarpone
  ingrediënten:
    voor 4 personen:
300 gram Kipfilet of kalkoenfilet in blokjes
1 versnipperde ui
1 rode paprika
50 gram sperziebonen
250 gram Mascarpone
3 eetlepels zachte kerriepasta
4 eetlepels zonnebloemolie
  bereiding:
    Sperziebonen schoonmaken, wassen en in kokend licht gezouten water 5 minuten blancheren.
Afgieten Rode paprika wassen, van zaadlijst ontdoen en in blokjes snijden. Mascarpone mengen met kerriepasta. In pan olie verhitten en hierin de versnipperde ui met de gevogelteblokjes bakken.
Goed omroeren.
Uitgelekte sperziebonen en paprikablokjes toevoegen en nog 5 minuten laten smoren.
Het kerrie-mascarponemengsel toevoegen en het geheel goed mengen en zachtjes verhitten.
Op smaak brengen en opdienen met rijst.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats