laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Lasagne van chocolade met vanilleroomijs en rozijn
  ingrediënten:
   


  • 120 g chocolade (puur)
  • 1 dl room
  • 120 g chocolade (witte chocolade)
  • 8 bolletjes vanille-ijs
  • 50 g rozijntjes
  • 2 cl rum
  • 4 eetlepels frambozencoulis
  • 20 g frambozen
  bereiding:
    Smelt de witte chocolade en laat de rozijnen weken in de rum.

Roer het roomijs, de room en de witte chocolade met de rozijnen om tot een gladde massa. Verdeel deze massa in ronde vormpjes en laat harden in de diepvries.

Smelt de fondantchocolade en maak met een spatel 12 ringen op boterhampapier.

Haal het roomijs uit de vormen en snijd ze in twee?n. Maak een torentje met afwisselend roomijs en chocoladeringen.

Werk af met de frambozen en de munt, en dien op met de frambozencoulis en de mangocoulis.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats