laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Aardbeidenbavarois met groene peper
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
250 g aardbeienpuree
150 g room
100 g Alpro soya Yofu
75 g suiker
4 blaadjes van 2 g gelatine
1 eetlepel groene peper uit blik
verse basilicum
gesmolten chocolade
  bereiding:
    Week de gelatineblaadjes.
Klop de room samen met de helft van de suiker.
Warm 50 g aardbeienpuree op, smelt de gelatine en meng deze door de aardbeienpuree.
Doe er vervolgens de rest van de suiker bij.
Voeg de pepers eraan toe en doe dit alles bij de koude aardbeienpuree.
Meng de yoghurt met het aardbeienmengsel en de geklopte room.
Leg een bakpapier in je bavaroisvorm, leg daarbovenop de basilicumblaadjes en giet het mengsel erin.
Werk af met gesmolten chocolade.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats