laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Koolrabi met wilde eend en eekhoorntjesbrood
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
2 koolrabi's
4 eendenborsten (wilde eend)
4 stukjes eekhoorntjesbrood
2 eetlepels spekblokjes
1 fijngehakt teentje look
2 blaadjes salie
Bakken & Braden
2 eetlepels balsamicoazijn
1 eetlepel sojasaus
½ fijngehakte sjalot
2 dl water
1 eetlepel PH Wildbouillon
olijfolie
kervel
  bereiding:
    Snijd de koolrabi's in blokjes en het eekhoorntjesbrood in schijfjes.
Bak de eendenborstjes 4 minuten aan beide kanten samen met de fijngehakte sjalot.
Stoof de koolrabi's en het eekhoorntjesbrood in een beetje olijfolie samen met het spek, de salie en de look.
Blus de pan van het vlees met de balsamicoazijn, de sojasaus en het water en voeg er de PH Wildbouillon aan toe.
Laat het geheel eventjes inkoken.
Serveer de eend met het eekhoorntjesbrood en de koolrabi's en giet er een beetje saus overheen.
Werk af met een beetje kervel.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats