laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zeebaars in een honing-limoensausje
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
4 zeebaarsfilets
20 sluimerwten
6 pijpajuinen (lente-uitjes)
spinazie
ΒΌ venkel
Bakken & Braden
sap van 2 limoenen
2 eetlepels honing
rozemarijn of tijm
olijfolie
  bereiding:
    Snijd de lenteuitjes, de sluimerwten en de venkel en stoof alles krokant aan in een beetje olijfolie.
Voeg er het limoensap, de honing en de spinazie aan toe en schakel het vuur uit.
Voeg er nog een beetje olijfolie aan toe.
Strooi er een beetje rozemarijn of tijm overheen.
Gril of bak de zeebaars.
Serveer het geheel met de groentjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats