laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Cornflakestaart
  ingrediënten:
   

  • 200 g cornflakes
  • 400 g chocolade
  • 1 theelepel vanillepoeder
  • 1/2 glas gecondenseerde melk
  • olie
  bereiding:
    Bereiding:
Giet de cornflakes op een ovenplaat en plaats ze in een lauwe oven (ongeveer 100°C). Smelt ondertussen de chocolade au bain-marie. Voeg er de melk en het vanillepoeder aan toe en blijf goed mengen. Neem de cornflakes uit de oven als ze warm zijn, doe ze in een kom en meng er de gesmolten chocolade onder. Let er wel op dat de ingredienten snel gemengd worden, zodat de cornflakes volledig door de chocolade bedekt worden. Beboter de springvorm en giet er het cornflakesmengsel in. Druk het mengsel goed aan en klop de bovenkant glad met de rug van een lepel. De taart 3uur in de koelkast zetten en pas uit de springvorm halen als je gaat opdienen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats