laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Everzwijngebraad met jagersaus
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:
1 everzwijngebraad van +/- 500 gr
bakboter
peper en zout
jagersaus (zie recept hieronder)
  bereiding:
    Smelt de boter in een koekepan. Bak het gebraad aan beide kanten mooi bruin, en gaar het verder in de oven. Breng op smaak met peper en zout.Dien op met de jagersaus, kroketjes en witloof.

Jagersaus

Voor 4 Personen:
1 gele paprika (in reepjes)
200 gr champignons (in schijfjes)
1 ajuin (gesnipperd)
20 cl rode wijn
10 cl water
1 bouillonblokje (vlees)
1 blikje tomatenconcentraat
peper en zout
dragon
bakboter

Smelt de bakboter in een kookpot en fruit er de paprika, champignons en de ajuin enkele minuutjes in aan. Voeg de wijn, het water, het tomatenconcentraat en het bouillonblokje toe en breng aan de kook. Laat 20 minuutjes pruttelen. Breng de jagersaus op smaak met peper en zout en wat dragon. Dik de saus eventueel nog wat aan.


Smakelijk !!!!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats