laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kotelet op grootmoederswijze
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
4 koteletten
300 ml witte droge wijn
250 g champignons (in plakjes)
150 g gerookt spek (lardons)
15 zilveruitjes
bloem
vetstof
1 klp aardappelzetmeel (eventueel)
tijm, laurier, basilicum, rozemarijn
peper, zout
peterselie (gehakt)
  bereiding:
    Koteletten kruiden met peper, zout, en in de bloem wentelen. Aan beide zijden korsten in hete vetstof.
De spekreepjes en de uitjes toevoegen. Even laten meebakken.
Wijn erop gieten, tuinkruiden toevoegen en gedurende 10 à 15 min. laten sudderen onder
deksel.
Champignons toevoegen en ca. 5 min. laten meestoven.
Eventueel de saus bijbinden met aardappelzetmeel en op smaak controleren..
Op een schaal schikken en bestrooien met peterselie.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats