laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kreeft à la Tommeke
  ingrediënten:
    2 kreeften
1. Voor de blouillon

  • prei,
  • selder,
  • worteltjes,
  • ajuin

2. kruiden

  • Look,
  • laurier,
  • tijm,
  • kruidnagel (4),
  • cayennepeper,
  • peperbolletjes (koffielepel),
  • zout
  • bouillonblokjes (2),
  • 100 gr peterselie
  bereiding:
    Als eenmaal de bouillon klaar is niet meer laten koken terwijl kreeften in de pot zijn. Laat dit geheel van het vuur ongeveer 1 nacht trekken. 's anderdaags de bouillon terug een beetje opwarmen tot ongeveer 70 graden.
Haal de kreeften uit de pot snij ze in 2 laat eventueel koud worden en dien op.
Smakelijk !!!!!!!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats