| Wortelsoep met fontina en kaneel | 
							
					|  | ingrediënten: | 
			
				
					|  |  | 2 el olijfolie 1 ui, gesnipperd
 1 teen knoflook, gesnipperd
 800 gr wortelen, grofgehakt
 snuifje gemalen kaneel
 400 ml groentebouillon
 5 el mascarpone
 60 gr geraspte fontinakaas
 peper en zout
 | 
							
					|  | bereiding: | 
				
					|  |  | Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook. Voeg de wortelen en kaneel toe en laat enkele minuten meestoven. Giet er de groentebouillon
 bij en breng aan de kook. Laat de groenten gaarkoken. Mix de soep glad en
 roer er de mascarpone onder. Kruid met peper en zout. Giet de soep in
 vuurvaste borden of kommetjes. Strooi er de fontina over. Zet onder een
 hete grill tot de kaas gesmolten is.
 Serveer meteen.
 | 
				
					|  | 
				
					|  | 
|   
 
 | 
				
					|  | mail dit recept naar een vriend of vriendin | 
					
			|  |