laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Spinazieovenschotel met ei van anna
  ingrediënten:
    Voor 2 personen.

450 gram diepvries spinazie
1 eetlepel boter
1 ui
1 dl. room
1 theelepel droge Italiaanse kruiden
zout, peper
50 gram geraspte kaas
2 eieren
  bereiding:
    Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi de spinazie. Snipper intussen de ui. Bak de uisnippers in de boter glazig. Voeg de room en de Italiaanse kruiden toe en laat dit ca. 3 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout. Roer de saus en 2 eetlepels kaas door de warme, goed uitgelekte spinazie en doe dit mengsel in een lage ingevette ovenschaal. Maak met een lepel 2 kuiltjes en breek hier de eieren in. Strooi de rest van de kaas erover. Laat de eieren in ca. 15 minuten stollen in de oven.

Je kunt uiteraard ook verse spinazie gebruiken.

Lekker met puree.

Met dank aan anna
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats