laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Spiesje van kreeft met groene asperges en Ganda Ha
  ingrediënten:
   


  • 2 fijne plakjes Ganda ham
  • 1 kreeft van 400 a 500 gr
  • 3 groene asperges
  • 1 kwartelei
  • 2 dl gevogeltebouillon
  • 1 aubergine
  • enkele nootjes boter
  • saffraandraadjes
  bereiding:
    Kreeft gedurende 2 minuten koken in court-bouillon. Ontdoen van pantser. Asperges krokant koken en in koud water schrikken.
Kreeft omwikkelen met Ganda ham, eventjes bakken in de oven en op spiesje steken.
Kwarteleitje bakken zoals een spiegelei.
Saus: Gevogeltebouillon met saffraandraadjes voor 1/3 inkoken, klein scheutje room aan toevoegen en opwerken met boter. Kruiden met peper en zout.
Auberginelepel fijn snijden en krokant frituren.
Dresseren. Saus napperen op het bord. Spiesje leggen met daarop warme asperges, kwarteleitje en auberginesliertjes.
Versieren met takjes bieslook en kervel.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats