laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gegrilde garnalen met hun sausje
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
1 dl Ketjap Marinade
5 cl chilisaus
1,5 koffielepels mierikswortel
1/4 koffielepel tabasco
1/2 koffielepel sojasaus
2 eetlepels Jonge uitjes
12 tot 20 tijgergarnalen met kop
1 eetlepel olijfolie
  bereiding:
    Verwarm de grill of de barbecue voor.
Saus: meng in een kom de Ketjap Marinade met de chilisaus, de mierikswortel, de Tabasco en de sojasaus. Versier met de jonge ui. Zet opzij.
Smeer de garnalen in met olijfolie. Gril ze 3 minuten aan elke zijde.
Verdeel over de borden. Dien op met de saus.
Lekker bij:
Schijfjes avocado en kerstomaten, die u 1 minuut grilt aan elke zijde.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats