laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tomaatje met Gandaham, aardappelpuree en oude bals
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
4 middelgrote tomaten
150g geschilde aardappelen
1dl melk
30g boter
Gestoofde uisnippers
4 plakken Ganda Ham
Enkele blaadjes raketsla (rucola)
1/2dl oude balsamicoazijn
peper en zout
  bereiding:
    Pel de tomaten, snij het bovenste gedeelte af en maak ze leeg.
Kruid met peper en zout.
Besprenkel de tomaten aan de binnenkant met enkele druppels oude balsamicoazijn.
Kook de aardappelen gaar, giet ze af en laat ze goed drogen op ’t vuur.
Maak een puree door de aardappelen te prakken met de warme melk en de boter.
Kruid met peper en zout en voeg er de gestoofde uisnippers bij.
Vul de tomaten met de puree en schik er de in reepjes gesneden Ganda Ham op.
Versier met enkele blaadjes rucola en zet het hoedje terug op de tomaat.

Bereidingstijd: 20 minuten.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats