laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kalfsbrochette met pruimen en spek
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
600 g kalfsvlees
12 gedroogde pruimen
200 g gerookt spek
olijfolie
boter
Provençaalse kruiden
zout
  bereiding:
    Snijd het vlees in 12 gelijke blokjes. Doe hetzelfde met het spek.
Neem 4 spiesen en steek er achtereenvolgens kalfsvlees, pruimen en spek op.
Bak de brochettes rondom goudbruin in olijfolie en boter, half om half. Kruid met Provençaalse kruiden en een beetje zout. Wees voorzichtig met het zout, want het spek zorgt ook al voor een zilte toets.
Zet de brochettes 8 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats