|
|
|
Timbaaltje van kip |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
200g kippenfilets
100g gekookte hesp
2 eiwitten
2 dl room
peper en zout
GARNITUUR:
1 bussel groene asperge!
1 prei
2 wortelen
SAUS:
2dl room
2dl kippenfonds
1,5dl witte wijn
100 gr boter
1 soeplepel gehakte dragon |
|
bereiding: |
|
|
De kip en de hesp fijn snijden. Het gemalen vlees mengen met de losgeklopte eiwitten en de room.
Vervolgens kruiden.
In geboterde vuurvaste foodrings plaatsen en au bain marie laten garen gedurende 20 min.
De groenten in fijne reepjes snijden en stoven in boter, kruiden.
De saus: de room, fonds en wijn laten inkoken tot de helft, kruiden, binden met boter.
Van het vuur halen en er de gehakte dragon aan toevoegen.
Dresseren en afwerken met een takje verse dragon. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|