laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 jerryke's cake
  ingrediënten:
    150 gr zelfrijzende bloem
100 gr mix voor frangipannemeel
3 eieren
150 gr suiker
150 gr boter (op kamertemperatuur)
2 à 3 el melk
1/2 zakje bakpoeder
  bereiding:
    oven voorverwarmen op 195°C
boter, eieren en suiker tot room roeren
eiwit stijf kloppen
bloem, frangipannemeel en bakpoeder onder elkaar mengen en aan het boter/suiker/eimengsel toevoegen
de melk toevoegen
dan het stijfgeklopte eiwit en dan nog even goed doorroeren
vorm (tulband) goed invetten en licht bestrooien met bloem
het mengsel in de vorm doen en afbakken in een voorverwarmde oven gedurende 35 minuten (even met een naald inprikken en als die er droog uitkomt is de cake goed gebakken)
op rooster laten afkoelen en dan poedersuiker erover strooien.

Smakelijk !!!!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats