laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Fettucine met konijn en pesto
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

8 konijnmedaillons
450 g fettucine
1 courgette
1 bussel basilicum
1 dl olijfolie
50 g pijnboompitten
1 teentje knoflook
40 g parmezaan
peper van de molen
zeezout
  bereiding:
    Was de courgette onder koud stromend water en snijd ze in dunne schijfjes.
Pluk de blaadjes van de basilicum (tip: gebruik de basilicumtakken om het kookwater voor de pasta te parfumeren).
Mix de basilicumblaadjes, de pijnboompitten, de parmezaan en het teentje knoflook met de olijfolie met behulp van een blender of staafmixer.
Kook de fettucine gaar volgens de verpakking en houd warm.
Stoof de courgetteschijfjes in een weinig olijfolie, kruid met peper en zout en houd ze apart.
Bak de konijnmedaillons op een hevig vuur in een pan met een weinig olie en eventueel een klontje boter. Kruid met peper en zout.
Doe de courgetteschijfjes en de helft van de pesto bij de pasta.
Schep de warme pasta over de borden en schik er de konijnmedaillons op. Werk af met een blaadje basilicum. Serveer de resterende pesto erbij.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats