laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Varkensoester met tomaten-olijvensaus
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:
1 sjalot
1 citroen
1 eetlepel olie
1/2 blik tomatenblokjes
1 chilipepertje
1 dl groentebouillon
8 zwarte olijven zonder pit
2 varkensoesters
peper, zout
3/4 eetlepel vloeibare margarine
  bereiding:
    Maak de sjalot schoon en snijd hem klein.
Boen de citroen schoon en rasp wat van de schil.
Fruit de sjalot in de olie glazig.
Voeg de tomatenblokjes met sap, wat geraspte citroenschil en wat citroensap, het verkruimelde chilipepertje, de bouillon en de gehalveerde olijven toe en laat dit 15 minuten zacht sudderen.
Bestrooi de varkensoesters met peper en zout en bak het vlees in de hete margarine in 8-10 minuten gaar en bruin.
Geef de saus er bij.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats