laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Varkenlapjes met ananas
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

30 gram boter
1 ui
500 gram varkenlapjes
1 blikje ananasschijfjes
zout
2 teentjes knoflook
peper
125 ml. crème fraîche
150 gram soepgroenten
1 eetlepel kerriepoeder
2 groene appels
  bereiding:
    Pel en snipper de ui en de knoflook. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in dunne partjes. Snijd het vlees in dobbelstenen en bestrooi ze met het kerriepoeder en peper en zout naar smaak. Verhit de boter en bak het vlees al omscheppend bruin. Voeg het vocht van de ananasstukjes toe en stoof het vlees 25 minuten. Schep de appelpartjes, de ananasstukjes en de soepgroenten erdoor en stoof het vlees in ca. 25 minuten op een laag vuur gaar. Schep aan het einde van de bereidingstijd de crème fraîche erdoor.
Lekker met witte rijst en gekookte worteltjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats