laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Borrelhapje van bladerdeeg
  ingrediënten:
   
  • 2 Gelderse rookworsten rauw
  • snufje peper
  • 1 eetl zeer fijn gehakte ui
  • 4 eetl mayonaise
  • eetbare cups
  bereiding:
    Snijd de rookworst aan stukjes en verwijder vervolgens de velletjes. Doe wat overblijft in een kom en prak het fijn. Voeg peper, zout, ui en mayonaise toe en werk alles goed door elkaar tot een smeu?ge massa. Schep bolletjes in eetbare cups en garneer met een simpel blaadje peterselie.

Noot: u kunt hier ook een keukenmachine voor gebruiken, u weet wel, de kom met die scherpe, plat liggende messen. De massa wordt er spuitbaar door en het effect is nog mooier.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats