laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Italiaans schnitzelrolletje
  ingrediënten:
    voor 4 personen:

4 ongepaneerde varkensschnitzels
4 el rode pesto
8 blaadjes basilicum
4 plakken rauwe ham
3 el vloeibaar bakvet
2 uien, in ringen
1 dl droge witte wijn
1 zak Pom-à-Part,aardappelpartjes
  bereiding:
    Bestrijk de platgeslagen schnitzels met de pesto, verdeel de basilicumblaadjes erover en rol de schnitzels op.Omwikkel ze elk met een plakje ham en steek het vast met een cocktailprikker.Verhit het bakvet en bak de rolletjes rondom bruin.Bak de uien 5 min. mee.Schenk de wijn erbij.Temper het vuur en laat de rolletjes en de uiringen in ± 10 min. helemaal gaar braden.

Bereid intussen de aardappelpartjes volgens de gebruiksaanwijzing.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats