laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Goulash
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

1 kilo rundvlees
1 liter rundvleesboullion
2 paprika's
2 uien
2 teentjes knoflook
1 chillipeper of chillipoeder
2 potjes tomatenpuree a 70 gram
1 koffielepel boter
zout en peper
paprikapoeder
  bereiding:
    Bak het rundvlees aan in de boter, gedurende 5 a 6 minuten. Doe daarna het rundvlees in een kom. Spoel de bakpan uit met water en smelt opnieuw een klontje boter. Snijd de uien in schijfjes, de paprika's en de chillipeper in reepjes en hak de knoflook fijn. Voeg de groenten bij de gesmolten boter en laat een zeven tal minuten zachtjes bakken. Voeg de tomatenpuree, het gebakken rundvlees en de vleesboullion bij de groenten en roer alles goed door elkaar. Laat alles vervolgens ruim anderhalf uur zachtjes pruttelen.
Bind daarna de goulash met enkele koffielepels maizena en water.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats