 |
|
 |
Krab diable |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 6 personen:
0,5 kg surimikrab
½ ltr room
20 cc vieux
10 cc worchester sauce
20 cc witte wijn
1 eetlepel grove mosterd
1 theelepel cayennepeper
100 cc tomatenketchup
1 tomaat
paneermeel |
|
bereiding: |
|
|
De krab snijden en alle ingrediënten in een pan, onder af en toe voorzichtig roeren, aan de kook brengen. Snij eventueel wat reepjes
tomaat en voeg die als laatste toe.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe per persoon een portie in een ovenvast schaaltje en bestrooi met wat paneermeel.
Zet de schaaltjes in de oven tot het geheel mooi is gebruneerd.
Serveer met stokbrood als voorgerecht of als hapje bij de borrel.
Tip!
Ook lekker als lunchgerecht |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |
|
|