laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tomatensoep met Maredsouskaas
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

3 grote ajuinen
3 blokjes kippenbouillon
1 doosje Maredsous dubbele room
1 klein doosje tomatenpuree
1/2 l gepelde tomaten
  bereiding:
    Snij de ajuin in stukken en stoof hem lichtjes. Doe er 1/4 l water bij en mix tot er geen brokjes meer zijn.

Doe 3 soeplepels bloem in 2 liter water en voeg bij de ajuin. De gepelde tomaten in stukken snijden en samen met de jus en het doosje tomatenpuree bij de ajuin voegen. Los de bouillonblokjes ook op in de soep. Laat koken.

Mix alles tot een fluweelzachte soep.

Op het einde de kaas bijvoegen. De soep mag dan niet meer koken.

Kruid naar smaak met peper en zout.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats