 |
|
 |
Varkensschnitzel uit de wok |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 persoenen:
1 zak broccoliroosjes (300 g)
1 zak kleine krieltjes (450 g)
4 eetlepels olie
2 x 200 g varkensschnitzel, in reepjes
2 teentjes knoflook, fijngesneden
2 appels, in heel dunne reepjes
1 tomaat, in blokjes |
|
bereiding: |
|
|
Snijd de broccoliroosjes heel klein.
Kook de krieltjes gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit 2 eetlepels olie in de wok en roerbak hierin het vlees op hoog vuur in 4-5 minuten bruin en krokant.
Breng het vlees op smaak met zout en (versgemalen) peper en neem het uit de wok. Verhit nog 2 eetlepels olie en roerbak hierin de broccoli met de knoflook 4 minuten. Voeg de appelreepjes en het vlees toe en bak het geheel al omscheppend nog 4 minuten.
Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Roer de tomaat erdoor en serveer direct met de krieltjes ernaast. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |
|
|