laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Varkensschnitzel uit de wok
  ingrediënten:
    Voor 4 persoenen:

1 zak broccoliroosjes (300 g)
1 zak kleine krieltjes (450 g)
4 eetlepels olie
2 x 200 g varkensschnitzel, in reepjes
2 teentjes knoflook, fijngesneden
2 appels, in heel dunne reepjes
1 tomaat, in blokjes
  bereiding:
    Snijd de broccoliroosjes heel klein.
Kook de krieltjes gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit 2 eetlepels olie in de wok en roerbak hierin het vlees op hoog vuur in 4-5 minuten bruin en krokant.
Breng het vlees op smaak met zout en (versgemalen) peper en neem het uit de wok. Verhit nog 2 eetlepels olie en roerbak hierin de broccoli met de knoflook 4 minuten. Voeg de appelreepjes en het vlees toe en bak het geheel al omscheppend nog 4 minuten.
Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Roer de tomaat erdoor en serveer direct met de krieltjes ernaast.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats