|
|
|
Broccolisoep |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 2 personen:
1 broccoli
1 courgette
2uien
1 knoflookteentje
1 gevogelte bouillonblokje, opgelost in 500 ml water
300 ml magere melk
2 koffielepels margarine
kervel
peper en zout |
|
bereiding: |
|
|
Schil de courgette en snijd in stukken.
Pel de uien en de knoflook en hak ze fijn.
Stoof de broccoliroosjes, de courgette en de ui op een zacht vuurtje in de margarine.
Voeg de knoflook en de bouillon toe en kruid met peper en zout.
Voeg na 20 minuten een handvol kervel toe en laat inkoken.
Mix de soep en voeg de melk toe.
TIP:
Voeg gamaaltjes bij in je bord.Héél lekker!! |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|