laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Krokante notenkoek
  ingrediënten:
    40 gr boter
1 gesnipperde grote ui
1 fijngehakte stengel bleekselderij
225 gr grof gehakte noten
3 grote ontvelde en fijngehakt tomaten
175 gr volkoren broodkruim
zout en peper
1 theel gedroogde tuinkruiden
1 theel chilipoeder
2 losgeklopte eieren
  bereiding:
    Bestrijk een broodvorm of cakevorm met olie en bedek de bodem met bakpapier
Fruit de ui en de bleekselderij 5 min in de boter
Voeg noten, tomaten, broodkruim, zout, peper, gemengde kruiden en chilipoeder toe
Voeg de eieren toe en roer alles door elkaar
Schep het mengsel in de vorm en strijk de bovenkant glad
Bedek de vorm mat alufolie
Laat een klein uur op 200 gr in de oven staan

(Bron: Folder met recepten die we een keer met een groepje vrouwen hebben verzameld en in de Taaldrukwerkplaats hebben gedrukt (dat waren dus de 70-er jaren))

Recept is verstuurd door Ita
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats