laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kabeljauw met mosterdsaus
  ingrediënten:
   



  • 4 moten kabeljauw van ongeveer 120 gr per stuk

  • bakken en braden

  • 2 jonagold appelen

  • 1/4 knolselder

  • 1 eetlepel granenmosterd

  • 1 dl water

  • 2 dl Alpro Soja Cuisine

  • kervel

  • sap van 1/2 citroen
  bereiding:
   


Bereiding:


Bak de kabeljauwfilets bruin in de bakken en braden

Snij de appelen en de knolselder in blokjes en stoof ze aan in bakken en braden, als alles gaar is, voeg er dan wat water en de mosterd aan toe, laat even opkoken en breng op smaak met wat citroensap en Alpro Soja Cuisine

Serveer de kabeljauw op een bedje van de appelseldermengeling en versier met wat kervel en geef er gekookte aardappelen bij.



==============================



[b:e55f630c85]
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats