laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tagliatelle met vis en paprikasaus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

4 polakfilets
4 a 5 preiwitten
10 kerstomaatjes
100g pittig gemalen kaas
1 eetl boter
bieslook
room
paprikapoeder
peper en zout
ovenschaal
  bereiding:
    Snipper de bieslook, snij de prei in fijne ringen,snij kerstomaat in twee, meng de kaas door de room.
Bak de preiringen 5 min. in boter, giet in een ovenschaal en leg er de stukkken polakfilet op.
Strooi paprikapoeder er over en kruid met peper en zout en doe het roommengsel erover.
Dek de ovenschotel met alumuiniumfolie af en plaats gedurende 40 min. garen in de oven op 200 graden.
Na dat de gaartijd is verstreken, verwijder de folie en voeg er de kerstomaatjes aan toe.
Plaats onder de grill voor 2à3 min.
Dien op met tagliatelle.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats