laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kaaskroketten met sla
  ingrediënten:
   

  • 3 eiwitten
  • 250 gr geraspte kaas (gruyere, Gouda)
  • zout
    [*peper
  • 100 gr paneermeel
  • 1 struik andijvie of bindsla
  • vinaigrettesaus
  • olie om in te bakken
  bereiding:
    De eiwitten stijfkloppen en er voorzichtig de geraspte kaas onder mengen. Kruiden met peper en een weinig zout. Balletjes maken en ze in paneermeel rollen. Frituren en zorgvuldig laten uitlekken op absorberend papier. Niet teveel kroketten ineens bakken. Serveren als voorgerecht met sla met vinaigrettesaus of op stokjes als borrelhapjes bij het aperitief.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats