laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Ongekookte Antwerpse pudding
  ingrediënten:
    6 eigelen
1/4 l room
8 lepels suiker
2 bakjes aardbeien
9 gelatineblaadjes
2 borrels Elixir d 'Anvers
6 eiwitten
2 cl suiker
  bereiding:
    Klop de eigelen met de suiker op tot een vaste massa. Week de gelatineblaadjes in koud water. Smelt ze vervolgens in een bodempje warm water en voeg ze samen met de Elixir d'Anvers al roerend bij de opgeklopte eigelen. Klop de eiwitten met de suiker tot sneeuw en spatel die dan al roerend onder de samenstelling. Giet de massa in ingeoliede potjes en laat opstijven in de koelkast. Werk af met een toetje room en een aardbei.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats