laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kabeljauw met zomerse groenten en pasta
  ingrediënten:
   



  • 1 bot witte en groene asperges
  • 1 venkel
  • 1 rode paprika
  • 250 gr. tomaten
  • 200gr. peultjes
  • 1 courgette
  • 4 moten kabeljauw
  • zwarte tagliatelli
  • olijfolie
  • 1 plak lasagne
  • groene kruiden
  • visbouillon
  bereiding:
    Bereiding

de pasta beetgaar koken
de groenten wassen en stukjes snijden en alles apart beetgaar koken
de paprika in schijven snijden en bakken in wat boter
Paprikasaus bereiden (cutteren en zachtjes olijfolie toevoegen)
groene kruidensaus bereiden (cutteren en zachtjes olijfolie toevoegen)
de kabeljauw zachtjes pocheren in visbouillon
de gekookte lasagne in ruitvorm snijden
wat olijfolie opwarmen, hierin de groenten en de pasta mengen, de smaken laten harmoniseren, lichtjes kruiden naar smaak

Afwerking


de groenten- en pastamengeling midden op het bord schikken
hierop de kabeljauwmoot en versieren met de paprikaringen
rondom komt de saus en het ruitje van lasagne
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats