laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Spaghetti met romige paprikasaus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
2 rode en 2 gele paprika's
1 eetlepel Alpro soya Bakken en Braden
1 grote fijngesneden ui
2 fijngesneden knoflookteentjes
takje rozemarijn
300 g gepelde scampi's (diepvries)
100 ml witte port
250 ml Alpro soya Cuisine
500 g volkoren spaghetti
1 eetlepel olijfolie
zwarte peper
zeezout
rozemarijn
  bereiding:
    Verwijder de zaadlijsten van de paprika's en snijd ze in vieren. Leg ze op een bakplaat en gril ze 5 minuten in de oven tot de schil begint te blazen. Haal uit de oven en laat een beetje afkoelen. Verwijder de schil en pureer de paprika's met de mixer. Hou enkele blokjes paprika over voor de versiering. Smelt de Alpro soya Bakken en Braden en fruit er de ui, knoflook en rozemarijn in. Voeg de ontdooide scampi's toe en bak ze 2 minuten. Blus ze met de witte port. Breng de gemixte paprika's in de pan en laat 1 minuut doorkoken. Zet op een laag vuur en roer er de Alpro soya Cuisine door. Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet hem af, meng de olijfolie erdoor en kruid met zwarte peper en zeezout. Werk af met rozemarijn en blokjes paprika. Serveer de spaghetti met de saus.

Extra informatie
1 portie = 1/4
2937 kJ (kilojoule)
702 kcal (kilocalorieën)
32,2 g eiwit
1,2 g soja-eiwit
91,6 g koolhydraten
19,8 g vet
3,3 g verzadigd vet
6,3 g enkelvoudig onverzadigde vetzuren
9,9 g meervoudig onverzadigde vetzuren
853 mg natrium
15 g voedingsvezels
Koemelkeiwit- & lactosevrij


Bron: Alpro soya
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats