laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tagliatellenestjes met Itailaanse ham
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

4 snnetjes gedroogde Italiaanse ham
1 tommat
4 nestjes tagliatelle
4 eetlepels gemalen of geraspte
Parmezaankaas
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels lichte room
1 eetlepel basilicum
peper en zout
  bereiding:
    Breng in een ruime kookpan lichtgezouten water aan de kook. Doe er de tagliatellenestjes in en laat ze op een zacht vuur gedurende 8 tot 10 minuten garen.
Snijd intussen de Italiaanse ham in smalle reepjes en de ontpitte tomaat in dobbelsteentjes. Giet de deegwaren in een grote zeef of vergiet en verwarm 2 eetlepels olijfolie in de pan. Doe er dan de deegwaren weer bij, samen met de reepjes ham, de stukjes tomaat, 2 eetlepels room en een eetlepel basilicum. Roer om en laat even verwarmen. Kruid naar smaak met peper en zout. Verdeel de deegwaren over de borden en bestrooi elke portie met parmezaan.
Dien onmiddellijk op.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats